ČRNUŠKI ODBOJKARJI USPEŠNO ZAKLJUČILI SEZONO V 1. LIGI
19.04.2018

Minuli vikend je članska ekipa OK ČRNUČE z zmago 3:2, v Novem mestu uspešno zaključila svojo debitantsko sezono v 1. državni odbojkarski ligi.
Po zmagi v Novem mestu
Za našo člansko ekipo je zelo uspešna sezona 2017-18, kjer so se naši fantje enakovredno kosali, domala proti vsem najboljšim ekipam v Sloveniji. Obstanek v prvi ligi so si fantje zagotovili že tri kroge pred koncem prvenstva in tako sproščeno dočakali konec krstne sezone v 1.DOL, kjer so na koncu zasedli odlično 8. mesto.

Predvsem pa veseli dejstvo, da so se letos v naši članski ekipi OK Črnuče, zelo Izkazali tudi nekateri mlajši odbojkarji, ki so svoj debi v 1.DOL podkrepili še z osvojenim naslovom mladinskega državnega prvaka Slovenije. Skratka za prihodnost črnuške članske ekipe in na sploh odbojke na Črnučah, se ni bati.

Istočasno pa že sedaj z veseljem najavljamo, da boste lahko črnuške odbojkarje v naslednji sezoni spremljali in zanje tudi skupaj navijali, v novi športni dvorani v Črnučah.