Zavarovanje naših članov v sodelovanju z AS
19.09.2017

Spoštovani starši in člani ŠD FITT Črnuče!

Obveščamo vas, da smo z zavarovalnico Adriatic Slovenica d.d. sklenili sodelovanje na področju zavarovanja naših igralcev. Zavarovanje je prilagojeno potrebam športnikov in omogoča kar najhitrejše in učinkovito zdravljenje športnika ob nezgodi ali poškodbi na treningu, tekmovanju ali pri aktivnostih v prostem času.
V našem ŠD se zelo zavedamo pomembnosti te tematike, zato smo se odločili, da bomo za vse naše člane (s plačano letno članarino) določen del zavarovanja sofinancirali, kar je razvidno iz zadnje kolone prijavnice, kjer je navedena premija za naše člane.
V kolikor se odločite zavarovati tudi drugo osebo, ki pa ni naš član društva, boste deležni določenih popustov s strani zavarovalnice, glede na našo priporočilo, vendar ne v tako velikem % kot za člane ŠD FITT Črnuče.

Dodatne informacije:
Miro Knez, AS, PE Ljubljana, Celovška 206, 01/58 24 892, miro.knez@as.si
Priponke Novica_zavarovanje AS.pdf Prijavnica AS_1_26_ ŠD FITT Črnuče.pdf Opis zavarovanja 1-26.pdf Splošni pogoji za nezgodno zavarovanje otrok_ mladine do 26._2016.pdf