SANJSKI VIKEND V ČLANSKI KONKURENCI!!!
05.02.2017

Potem, ko je naša prva članska ekipa v sredo v prvi tekmi četrt finala pokalnega tekmovanja s 3:2 premagala Krko je minuli vikend postregel z novimi uspehi naših članskih ekip.

Na pragu prve lige

V derbiju sezone v 2. DOL je naša prva članska ekipa v dvorani GIB v 14. krogu gostila drugo uvrščeno ekipo GO Volley. Pričakovati je bilo napet in izenačen dvoboj, toda nekoliko oslabljeni gostje tokrat niso mogli parirati našim fantom. Zmaga s 3:0 je bila kar nekoliko presenetljivo lahka, vendar je odražala razmerje moči na igrišču. S 14. zaporedno zmago so si Črnučani praktično že zagotovili napredovanje v prvo ligo! Kapo dol bi rekel…

V nadaljevanju sezone bo bolj zanimivo spremljati rezultate naše druge ekipe, ki se krčevito bori za obstanek v 2. DOL. Z današnjo zmago s 3:1, proti četrto uvrščeni ekipi lige Calcit Vollebal II so si izhodišče močno izboljšali.

Že včeraj pa so nas razveselili člani naše tretje ekipe, ki so v 3. DOL s 3:0 premagali mestnega tekmeca Ljubljana Volley II.

Prvič v sezoni je uspelo zmagati vsem trem članskim ekipam, za kar jim lahko le iskreno čestitamo!!!