Dan Odbojkarske šole ACH Zmajček v ŠD GIB
22.12.2016

V soboto, 17.12.2016, je v veliki dvorani ŠD GIB Šiška na Drenikovi v Ljubljani, potekala zaključna, prednovoletna prireditev Odbojkarske šole ACH Zmajček.

Tradicionalna odbojkarska prireditev za otroke

Tradicionalne prireditve Odbojkarske šole ACH Zmajček se je udeležilo več kot 60 otrok mini in male odbojke in še nekaj starejših dečkov iz različnih ljubljanskih osnovnih šol, predvsem pa smo bili veseli novih otroških obrazov iz OŠ Trzin, OŠ Božidarja Jakca in OŠ Danile Kumar. Posebni gostje na prireditvi so bili tako kot vsako leto odbojkarji ekipe ACH Volley Ljubljana.

Vzorniki izgubili proti Zmajčkom

Mladi Zmajčki so tako lahko spoznali svoje vzornike, nekateri, ki se s člani ekipe ACH Volley že od prej poznajo, pa so že skoraj prijateljsko pokramljali z njimi. Zmajčki in Zmajčice so z vsemi ACH-jevci odigrali kakšen niz, pri tem pa so oboji zelo uživali. Vrhunec dneva je bila tekma med prvo ekipo Zmajčkov male odbojke in ekipo ACH Volley Ljubljana. V sproščeni predstavi so se zmage veselili naši mlajši odbojkarji. Po besedah njihovih starejših kolegov so jim menda (čeprav mi tega ne verjamemo) zmago namenoma pustili, saj so hranili moči za večerno tekmo proti odbojkarjem iz Kamnika.

Po glasbenem nastopu in slikanju smo si na koncu vsi skupaj privoščili še dve pizzi velikanki. Zmajčki so šli potem zadovoljni domov. Zdaj bomo vsi skupaj stiskali pesti za nove zmage naših starejših kolegov!

Obdarovanje in glasbeni nastop

Po odigranih tekmah je sledilo skupinsko fotografiranje, pojedli smo kar dve pici velikanki iz gostišča Julči, vsi otroci pa so dobili v dar oranžno majico ACH Zmajček in priložnostna darila, s katerimi so jih obdarovali člani ekipe ACH Volley Ljubljana. Ob tem ne gre pozabiti tudi na glasbeni nastop s harmoniko, za katerega je poskrbel mladi odbojkar Tijan.

Za konec lepe želje in voščilo

Bilo je lepo in zabavno, se vidimo naslednje leto, ob istem času!
Ob tem pa v imenu ŠD Fitt Črnuče in Odbojkarske šole ACH Zmajček še iskreno voščilo ob prihajajočih praznikih! Vesele praznike in srečno tudi v letu 2017!
avtor: ŠD FITT ČRNUČE