PODVIG ČLANSKE EKIPE!!!
03.11.2016

Včeraj je naša prva članska ekipa Črnuče ACH I dokončala to, kar smo si navijači potihoma, pa tudi na glas želeli. V povratni tekmi osmine finala za pokal Slovenije je unovčila dobro izhodišče, ki so si ga fantje izborili že na prvi tekmi, ko so premagali OK Maribor s 3:1.
ČRNUČE ACH I
Naj omenimo, da je letos Maribor v prvi ligi že premgal ACH Volley in da na prvenstveni lestvici prve lige kotira zelo visoko. Zato smo vedeli, da kljub ugodnemu izidu iz prve tekme našim fantom ne bo lahko. Ko so le ti v prvem nizu zapravili dve zaključni žogi je bilo videti, da ju bomo še kako obžalovali. Še posebej, ker so domačini v drugem nizu stopili na plin in ga zanesljivo dobili. Potem pa smo v tretjem nizu doživeli preobrat. Set so Črnučani zanesljivo dobili in obetal se je razburljiv četrti niz. V končnici so bili v prednosti Mariborčani. Scenarij pa je bil dokaj podoben tistemu iz prvega niza. Le da so tokrat kratko potegnili domačini. Ob izenačenju izida na 2:2 pa so se naši fantje in dokaj številna navijaška zasedba, iskreno veselili napredovanja v četrtfinale. To pomeni, da smo se že uvrstili med najboljših 8 ekip v pokalu Slovenije. Naš naslednji nasprotnik pa je Krka iz Novega mesta.

Peti niz je bil zgolj formalnost. Nasproti sta si stali drugi postavi. Čeprav ni bilo več pravega tekmovalnega naboja so se oboji trudili, da bi tekmo dobili. To je na koncu uspelo domačinom, ki so z otožnimi obrazi slavili zmago, naši fantje pa so vedrih lic objokovali poraz. To je bil eden najslajših porazov v zadnjem času!:)
avtor: Andrej Jerič