VABILO NA ZAKLJUČNI PIKNIK
11.05.2017

Spoštovani igralci, igralke, starši in ostali privrženci našega kluba!

Ob koncu tekmovalne sezone 2016/2017, tradicionalno, tako kot vsako leto, vabimo vse člane Športnega društva Fitt Črnuče na skupno druženje v obliki piknika, ki bo potekal v nedeljo, 28.5.2017 ob 9.30 v Športnem parku Ludus Črnuče.

Komu je dogodek namenjen?

Piknik je namenjen vsem našim ekipam, igralcem in igralkam, staršem, trenerjem, učiteljem, profesorjem športne vzgoje, prijateljem, prijateljicam in ostalim privržencem našega kluba. Na dogodek so vabljeni tudi vsi otroci, ki bi morda želeli začeti trenirati odbojko v našem klubu!

Začnemo ob 9.30, zaključimo v popoldanskih urah. Igrali bomo odbojko na mivki in druge zabavne igre, ob tem pa se seveda pogovorili tudi o naslednji sezoni, pripravah na novo sezono, poletnih treningih itd.

Zaželeno je, da vsak otrok pripelje na dogodek prijatelja ali prijateljico, ki bi morda želel naslednje leto postati član našega kluba in trenirati v našem klubu ali pa se zgolj preizkusiti v odbojki na mivki. Enak poziv velja tudi za starše – če imajo vaši znanci ali prijatelji otroke, ki bi želeli trenirati odbojko, jih v našem imenu vljudno povabite na srečanje!
Pridite v čim večjem številu, s seboj imejte športno opremo, sončna očala, zaščitno kremo za sončenje in predvsem dobro voljo!

Način prijave

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na dogodek pisno prijavite do četrtka, 25.5.2017 na naslov okcrnuce@gmail.com.

Sporočite prosim število udeležencev!!

Vsak udeleženec lahko na dan dogodka v obliki prostovoljnega prispevka prispeva 5,00 EUR (v ta znesek je všteta brezalkoholna pijača in hrana ter uporaba prostorov).

Za žar bomo poskrbeli mi, v kolikor lahko kdorkoli zagotovi še kakšno pecivo, domačo sladico, piškote, pecivo, bomo tega zelo veseli.

Vljudno vabljeni na uspešen zaključek sezone!