VPIS V ODBOJKARSKO ŠOLO ACH ZMAJČEK ZA DEČKE
18.08.2017

Odbojkarska šola ACH Zmajček in Odbojkarski klub ACH Volley, v sodelovanju s ŠD Fitt Črnuče, vabita k vpisu in vadbi odbojke vse dečke od 3.razreda dalje. Trenirajte in igrajte odbojko v Odbojkarski šoli ACH Zmajček, ki bo s treningi v šolskem letu 2017/2018 začela že v začetku septembra na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.

Urnik in lokacija treningov

Skupni treningi Odbojkarske šole ACH Zmajček bodo v šolskem letu 2017/2018 potekali vsak TOREK in ČETRTEK na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.

Dvorana se nahaja ob križišču Baragove ulice in Vojkove ceste, vhod je z Gosarjeve ulice. Treningi so organizirani od 17.30 do 19.00 ob TORKIH in od 17.00 do 18.30 ob ČETRTKIH za letnike 2005 in mlajše, za starejše letnike bo urnik znan do začetka septembra.

Vadbo odbojke bomo sicer organizirali tudi na drugih lokacijah v Ljubljani, prvi obisk treninga je za otroke brezplačen. S seboj je potrebno imeti primerno športno opremo (dvoranske superge, hlačke, kratko majico in plastenko z vodo). Odbojkarska šola ACH Zmajček vas pričakuje!

Dodatne informacije in vpis

Za dodatne informacije pokličite na 031/360-845 ali pišite na okcrnuce@gmail.com oz. na miha.premelc@gmail.com.

Se vidimo na odbojki!

PRISTOPNA IZJAVA ČLANA

V priponki se nahaja tudi pristopna izjava za članstvo v ŠD Fitt Črnuče, ki skupaj z OK ACH Volley vodi program Odbojkarske šole ACH Zmajček.

Pristopna izjava je del dokumentacije, ki jo pravilno izpolnjeno in podpisani oddate trenerjem na enem izmed treningov ali pa jo pošljete na uradni naslov našega društva: ŠPORTNO DRUŠTVO FITT ČRNUČE, Cesta 24.junija 62, 1231 Ljubljana-Črnuče.
avtor: Odbojkarska šola ACH Zmajček, ŠD Fitt Črnuče
Priponke Pristopna izjava_ŠD Fitt Črnuče.doc